Menu
Your Cart

Classic Fit - Comfort Fit

Muške Classic Fit košulje

Classic Fit košulje, koje su postale deo svakodnevnog života muškaraca, mogu biti i pravi izbor za neverovatno važne trenutke. Imamo zelene, roze, žute, braon, ljubičaste i druge boje pored standardnih boja kao što su bele košulje, crne košulje i plave košulje ležernog kroja. Jednobojna košulja klasičnog kroja dobro se uklapa sa blejzerom i nudi dodatnu udobnost. Lako možete pronaći najbolji asortiman muških košulja, boja i modela u našoj Tudors online prodavnici.

Tudors Classic Fit modeli košulja

Prilikom određivanja cena muške klasične košulje neki od faktora su se vrsta tkanine, dezeni i različiti procesi proizvodnje. Vaša Tudors klasična košulja je dizajnirana za vašu slobodu kretanja i proizvedena je da dugo traje. Ne kupujete skupu košulju; ulažete u kvalitetnu košulju koja se može nositi iznova i iznova. Classic Fit košulja je naša najudobnija i tradicionalna košulja. Krojena je po istoj liniji a kako bi se stvorila ravna silueta za maksimalnu udobnost. Kod Tudors-a moguće je pronaći pravo krojene muške košulje sa džepovima od kvalitetnog pamuka i svilenkaste površine.

Zašto odabrati Classic Fit košulju?

Naše Regular Fit muške košulje su pogodne za maksimalnu udobnost. Napravljene od kvalitetnih materijala, naše košulje klasičnog kroja sa završnim finim detaljima kao što su kragne koje se ne gužvaju i elegantan dizajn dugmadi. Poručite sada i otkrijte košulje kratkih rukava, klasične karirane košulje, košulje na pruge, obične košulje sa džepovima i još mnogo toga.

Korišćenje tabele veličine kod Classic Fit košulja

Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu classic fit veličina da biste odabrali veličinu koja je kompatibilna sa vašim telesnim merama. Ako želite, možete napraviti pravi izbor za sebe koristeći našu uobičajenu tabelu veličina na osnovu visine-težine ili centimetara.

Prikazujem 1 do 100 od 144 (2 strana)