Uputstvo za online kupovinu

Poštovani kupci, trudili smo se da kupovina u našo onlajn prodavnici bude što jednostavnija. Po vašoj želji možete da se registrujete, ali to nije neophodno.

Kada pronađete proizvod koji Vam se dopada u Internet prodavnici tudors.rs, izaberite boju, veličinu i količinu, kliknite na dodajte u korpu. Automatski se otvara prozor u kojem vidite sadržaj korpe.

Ovde možete da promenite količinu, da se vratite u prodavnicu i nastavite da birate klikom na nastavite kupovinu ili obavite plaćanje klikom na završi kupovinu

Ukoliko izaberete da nastavite kupovinu, možete kasnije da se vratite i završite poručivanje klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu i ponovo dobijete sadržaj korpe.

Ovde možete da poništite izbor ako neki od proizvoda ne želite, da promenite količine, vidite ukupnu vrednost kupovine, dobijete obaveštenje da li ste osvojili besplatnu isporuku i iskoritite poklon vaučer.

Ukoliko imate poklon vaučer, kliknite na Unesi kod vaučera, unesite kod i potvrdite klikom.

Klikom na potvrdi kupovinu nastavljate proces naručivanja.

Sada odaberite adresu za isporuku i adresu uplatioca. Adrese mogu da budu iste a ne moraju. Proces nastavljate klikom na produži na naplatu

Ukoliko nekome šaljete poklon možete tražiti i poklon pakovanje.Nakon toga potvrdite da prihvatate uslove kupovine i kliknite na potvrdi kupovinu.

Preostalo je da odaberete način plaćanja – kuriru kada vam donese robu ili preko računa. Ukoliko nekome šaljete poklon izaberite kao način plaćanja plaćanje preko računa da kurir ne bi vašoj dragoj osobi naplatio poklon.

Kada odaberete način plaćanja, na sledećoj stranici kliknite na Potvrđujem moju porudžbinu i time ste uspešno obavili kupovinu u našoj prodavnici.


Na vrh