Your Cart
  • BESLPLATNA DOSTAVA IZNAD 4.999,00 RSD!
  • SLANJE PORUDŽBİNE U ROKU OD 48H

O Nama

Počeo je sa glavnim aktivnostima 1998. godine kao Aiaidın Group, a kasnije 2012. godine   sa svojim glavnim brendom Tudors, brzo je postao važan akter u maloprodaji, i lider na tržištu proizvodnje košulja u Turskoj.

Poslednjih godina, nakon niza domaćih uspeha, sve više međunarodno interesovanje za brend i Tudorsovu viziju da postanu međunarodni brend su rezultovali rastom brenda. Za kratko vreme, Tudors je već postavio svoju zastavu u 16 ​​zemalja sa svojih 240 prodavnica i neočekivano se desava da postaje  jedan od  najuspešnijih brendova košulja na svetu.

Tudors, koji je za kratko vreme od 2013. godine postigao veliki uspeh u oblasti e-trgovine, nastavio svoju međunarodnu e-trgovinu   bez usporavanja i danas. Nudeći širok izbor muških košulja i aksesoara ,  brend izlazi u susret svakom zahtevu i prilaže se svakom trenutku života. Tudors kombinuje bezvremenu eleganciju i udobnost uz pristupačne cene i visok kvalitet. Cilj da budemo najuspešniji brend košulja na svetu nastavlja se nesmanjeno, ostajući veoma popularan i inovativan sa širokim izborom kolekcija .