Menu
Your Cart

Modern - Slim Fit

Šta je Modern Fit Shirt?

Modern Fit košulja pruža malo više prostora i udobnosti u dužini rukava i delu stomaka za razliku od Slim Fit. Modern Fit proizvodi izgledaju sa stilom na vama i čine da se osećate jedinstveno moderno.


Tudors Modern Fit modeli košulja

Modern Fit košulje su među najpoželjnijim modelima sa svojom bogatom ponudom dezena mogu biti sa štampom, šarom, karirane i jednobojne. Tudors Modern Fit košulje takođe imaju modele na vezivanje, skriveno dugme i modele sa vezom.


Cena Tudors Modern Fit košulje

Modern Fit košulje, koje možete koristiti svakodnevno ali i u poslovnom životu, na sastancima i mnogim drugim oblastima, ističu se ne samo svojim stilskim izgledom, već i kvalitetom tkanine. Među Tudors Modern Fit košuljama moguće je pronaći mnogo proizvoda na promocijama i povoljnijim cenama. Najvažniji faktor pri određivanju cena muških modern slim fit košulja je kvalitet tkanine koja se koristi u proizvodnji i primenjeni specijalni procesi. Ako želite da kupite košulju bez trošenja bogatstva i da je dugo nosite sa stilom, Tudors vam nudi prave opcije. Pregledajte izbor modern fit muških košulja u Tudors-u; Napravite razliku birajući između stotina boja i dezena.


Odabir veličine kod Modern Fit košulja

Možete lako pronaći najprikladniju košulju za vaš tip tela koristeći našu tabelu veličina sa dimenzijama proizvoda. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu modern fit veličina da biste pronašli veličinu koja je kompatibilna sa vašim merama tela.

Prikazujem 1 do 52 od 52 (1 strana)