Menu
Your Cart
  • BESLPLATNA DOSTAVA IZNAD 4.999,00 RSD!
  • ROK ISPORUKE 1 DAN

Super Slim Fit

Šta je Super Slim Fit?

Tudors super slim fit muške košulje imaju rastezljivu konstrukciju koja pristaje na grudi, struk, rukave i manžetne i dobro pristaje uz telo. Izuzetno uski, Super Slim Fit dezeni pružaju vam sportski izgled jer su krojene na način da ističu grudi i ramena.


Tudors Super Slim Fit košulje

Naša kolekcija Tudors Super Slim Fit košulja ističe se mnoštvom dezena, boja, krojeva i stilova. Naša kolekcija muških košulja, veoma je bogata što se tiče tkanina, i ima mnogo opcija kao što su pamuk, poli pamuk, lan, poliester i saten. Pored Super Slim Fit, možete kupiti i majice koje odgovaraju vašem telu, kao što su Slim Fit, Regular Fit, Oversize ili Modern Fit majica.


Super Slim Fit košulje i gde ih nositi?

Prošli su dani kada su se košulje smatrale pogodnim samo za svečane prilike. Tudors, vodeći brend muške odeće uvodi ovu promenu u modu, i nudi mnogo opcija za elegantne muškarce. Bilo da je to običan radni dan, prezentacija sastanka, klupska ili plesna zabava, sastanak za večeru ili putovanje u vaša omiljena odmarališta. Moguće je pronaći košulje koje će obojiti svaki vaš trenutak. Sve vrste košulja su vam u ponudi u našoj online prodavnici sa veoma povoljnim cenama. Naručite proizvod koji želite odmah, i on će biti dostavljen na vaša vrata u najkraćem mogućem roku uz brzu isporuku!


Boje i dezeni muških Super Slim Fit košulja

Tudors vam nudi mnogo opcija za Super Slim fit modele košulja po pristupačnim cenama i promocijama. Moguće je pronaći različite proizvode kao što su Super Slim Fit bele košulje, cvetne i super slim fit košulje sa šarom, kao i super slim košulje na točkice.


Odabir veličine kod Super Slim Fit košulja

Odabir prave veličine jednako je važan kao i odabir pravog proizvoda. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu veličina Super Slim Fit košulja da biste odabrali veličinu kompatibilnu sa vašim merama.

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strana)