Menu
Your Cart

ZAMENA

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 063439414. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, nas kontaktirate na telefon 063439414 ili mail [email protected] Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon 063439414 ili mail [email protected]


Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice ili broj porudžbine
  •  Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
  • Opis problema koji imate

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem reklamacionog lista. Reklamacioni list i kopiju račun-otpremnice možete nam poslati putem elektronske pošte na [email protected] ili na adresu Tudors ONLINE, Bore Stankovića Makiš 6b, 11030 Beograd sa naznakom za Tudors online prodavnicu. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od prijema iste. Troškove zamene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

 

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

 

Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da uradite sledeće. Neophodno je da  se javite na mail adresu [email protected] i dostavite broj Vaše porudžbine, i informaciju da želite zamenu artikla. Dobićete potvrdu od nas da je Vaš mail primljen.

 

Artikle koje vraćate morate poslati na našu adresu o Vašem trošku. Za slanje paketa nije  neophodno da sačekate potvrdu od nas. Nakon slanja paketa, kreirate novu porudžbinu i u komentaru porudžbine upišete "zamena". Kada nam stigne paket od Vas biće Vam prosleđena nova porudžbina.

 

  •        Tudors ONLINE PRODAJA
  •        Bore Stankovića Makiš 6b, 11030 Beograd
  •        063 439 414ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

Tudors svim kupcima omogućava da izvrše povrat/zamenu artikla kupljenog u online prodavnici tudors.rs u sledećim Tudors maloprodajama:  

·         Tudors Big Fashion Beograd

·         Tudors SC Ušće

·         Tudors Delta City

·         Tudors Galerija

·         Tudors Terazije

·         Tudors Leskovac

·         Tudors Kragujevac

·         Tudors Niš

·         Tudors Vranje

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži. Za proizvode iz kategorije donjeg veša nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

Zamena veličine i zamena artikla za drugi u maloprodajnom objektu moguća je za sve online porudžbine kreiranje od 01.02.2023. godine.

Prilikom zamene artikla u maloprodaji važeće su cene iz maloprodaje, ukoliko menjate artikal koji je poručen online za drugi artikal, čak i kada je reč o istom artiklu a samo je veličina druga, važeća je cena iz maloprodaje. Prilikom zamene sa kolegama možete proveriti koja je cena artikla za koji menjate i kolege će vas uputiti da li je potrebno da se izvrši doplata. Ukoliko menjate za povoljniji artikal nije moguće ostvarti povrat novca u radnji, možete kupiti još neki artikal ili zamenu obaviti putem internet prodavnice.


ROK ZAMENE veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

 

TROŠKOVE ZAMENE robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

 

 NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Za sva dodatna pitanja u vezi sa procedurom možete nas kontaktirati na telefon +38163439414 ili na mail [email protected]