Your Cart
  • BESLPLATNA DOSTAVA IZNAD 4.999,00 RSD!
  • SLANJE PORUDŽBİNE U ROKU OD 48H

ZAMENA

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

 

Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da uradite sledeće:

Artikle koje vraćate morate poslati na našu adresu o Vašem trošku. Za slanje paketa nije  neophodno da sačekate potvrdu od nas. Nakon slanja paketa, kreirate novu porudžbinu i u komentaru porudžbine upišete "zamena". Kada nam stigne paket od Vas biće Vam prosleđena nova porudžbina.

 

  •        Tudors ONLINE PRODAJA
  •        Bore Stankovića Makiš 6b, 11030 Beograd
  •        063 439 414

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži. Za proizvode iz kategorije donjeg veša i parfemi nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

ROK ZAMENE: veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVE ZAMENE: robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Za sva dodatna pitanja u vezi sa procedurom možete nas kontaktirati na telefon +38163439414 ili na mail [email protected]ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

Tudors svim kupcima omogućava da izvrše povrat/zamenu artikla kupljenog u online prodavnici tudors.rs u sledećim Tudors maloprodajama:  

·         Tudors Big Fashion Beograd

·         Tudors SC Ušće

·         Tudors Delta City

·         Tudors Galerija

·         Tudors Terazije

·         Tudors Leskovac

·         Tudors Kragujevac

·         Tudors Niš

·         Tudors Vranje

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži. Za proizvode iz kategorije donjeg veša i parfemi nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

Prilikom zamene artikla u maloprodaji važeće su cene iz maloprodaje, ukoliko menjate artikal koji je poručen online za drugi artikal, čak i kada je reč o istom artiklu a samo je veličina druga, važeća je cena iz maloprodaje. Prilikom zamene, sa kolegama možete proveriti koja je cena artikla za koji menjate i kolege će vas uputiti da li je potrebno da se izvrši doplata. Ukoliko menjate za povoljniji artikal nije moguće ostvarti povrat novca u radnji, možete kupiti još neki artikal ili zamenu obaviti putem internet prodavnice.

Ponuda u maloprodaji se može razlikovati od ponude na sajtu. Prilikom zamene u maloprodaji moguće je uraditi zamenu za artikle koji su dostupni u maloprodaji u trenutku zamene. 

ROK ZAMENE veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVE ZAMENE robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

 NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Za sva dodatna pitanja u vezi sa procedurom možete nas kontaktirati na telefon +38163439414 ili na mail [email protected]