Your Cart
  • BESLPLATNA DOSTAVA IZNAD 4.999,00 RSD!
  • SLANJE PORUDŽBİNE U ROKU OD 48H

ZAMENA

Dragi kupci,

Molimo vas da za sve porudžbine kreirane od 01.06.2024. sledite priloženo uputstvo za zamenu artikla, dok se za zamenu artikala iz ranijih porudžbina obratite putem email-a [email protected]


ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

 

Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da uradite sledeće:

Artikle koje vraćate morate poslati na našu adresu o Vašem trošku. Za slanje paketa nije  neophodno da sačekate potvrdu od nas. Nakon slanja paketa, kreirate novu porudžbinu i u komentaru porudžbine upišete "zamena". Kada nam stigne paket od Vas biće Vam prosleđena nova porudžbina.

 

  •        Tudors ONLINE PRODAJA
  •        Bore Stankovića Makiš 6b, 11030 Beograd
  •        063 439 414

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži. Za proizvode iz kategorije donjeg veša i parfemi nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

ROK ZAMENE: veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVE ZAMENE: robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Za sva dodatna pitanja u vezi sa procedurom možete nas kontaktirati na telefon +38163439414 ili na mail [email protected]


ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

Tudors svim kupcima omogućava da izvrše povrat/zamenu artikla kupljenog u online prodavnici tudors.rs u sledećim Tudors maloprodajama:  

·         Tudors Galerija

·         Tudors Terazije

·         Tudors Ušće

·         Tudors Delta

·         Tudors Big Fashion

·         Tudors Kragujevac

·         TudorsNiš

·         Tudors Leskovac

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen fiskalni račun. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži. Za proizvode iz kategorije donjeg veša i parfemi nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

Prilikom zamene artikla u maloprodaji važeće su cene iz maloprodaje, ukoliko menjate artikal koji je poručen online za drugi artikal, čak i kada je reč o istom artiklu a samo je veličina druga, važeća je cena iz maloprodaje. Prilikom zamene, sa kolegama možete proveriti koja je cena artikla za koji menjate i kolege će vas uputiti da li je potrebno da se izvrši doplata. Ukoliko menjate za povoljniji artikal nije moguće ostvarti povrat novca u radnji, možete kupiti još neki artikal ili zamenu obaviti putem internet prodavnice.

Ponuda u maloprodaji se može razlikovati od ponude na sajtu. Prilikom zamene u maloprodaji moguće je uraditi zamenu za artikle koji su dostupni u maloprodaji u trenutku zamene. 

Za artikle kupljene online na promociji gde se drugi artikal dobija za 1 dinar nije moguća zamena u maloprodaji.

ROK ZAMENE veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVE ZAMENE robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

 NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Za sva dodatna pitanja u vezi sa procedurom možete nas kontaktirati na telefon +38163439414 ili na mail [email protected]