Menu
Your Cart
  • BESLPLATNA DOSTAVA IZNAD 4.999,00 RSD!
  • ROK ISPORUKE 1 DAN

Big Size

Big Size muške košulje

Pogledajte našu kolekciju big size muških košulja koje brzo transformišu vaš izgled iz ležernog u moderno. Naručite onu koja vam najbolje odgovara iz izbora big size muških košulja dostupnih u veličinama 4XL, uključujući karirane i košulje kratkih rukava, košulje sa printom kao i i svečane over size košulje!

Košulja koju odaberete je nosilac vašeg izgleda i prvi utisak je veoma važan za ljude koje srećete u svakodnevnom životu. Iz tog razloga, negativan efekat stvoriće to što nosite košulju koja vam ne pristaje. Na sreću, Tudors košulje velikih veličina imaju karakteristike koje osiguravaju da veliki i visoki muškarci nemaju problema sa veličinom. Zahvaljujući širokom rezu rukava, dužini poruba i udobnom kroju, nećete morati da pravite kompromis sa stilom. U Tudors-u je moguće pronaći udobne plus size proizvode koji su u trendu, uključujući polo majice, košulje sa štampom, sportske košulje i džempere.


Big Size raznolikost ponude

Muške Big Size košulje dolaze u varijantama dugih i kratkih rukava. Savršeno se uklapaju sa stilskim i sa ležernim kombinacijama. Jedna od stvari na koju treba obratiti pažnju pri kupovini muških košulja, jeste odabir prave veličine. Istražite plus-size košulje od veličine M do 4XL i budite spremni da izgledate sjajno.


Upotreba tabele veličina za Big Size muške košulje

Dezeni košulja ravnog kroja počevši od srednje veličine idu do 4XL. Kod nas možete lako pronaći košulju koja najbolje odgovara vašem tipu tela. Možete lako pronaći košulju koja najbolje odgovara vašoj veličini tako što ćete pregledati našu tabelu veličina, koja uključuje veličine proizvoda plus size modela. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu veličina big size košulja da biste pronašli veličinu kompatibilnu sa vašim telesnim merama.

Prikazujem 1 do 29 od 29 (1 strana)